Ponyvás kisteherautó bérlés

Ponyvás kisteherautó bérlés gyorsan és egyszerűen

Az utóbbi napokban hatalmas segítséget nyújtott számomra a ponyvás kisteherautó bérlés lehetősége. Ugyanis olyan szituáció elé állított minket a sors, amit amúgy rendkívül nehéz és felettébb komplikált lett volna megoldani utolsó pillanatban. Ugyanis az alapítványunk, amelynek tagja vagyok kifejezetten a mély szegénységben élő határon túli magyarokra koncentrált a legutolsó projektünkben. Jó minőségű ruhákat, élelmiszereket, tisztálkodó szereket és hasonló mindennapos higiéniai cuccokat vittünk a határon túli magyarságnak. A probléma akkor merült fel, amikor sajnálatos módon az egyetlen teherautó, ami ilyen jellegű célra a rendelkezésünkre állt lerobbant. Másnap pedig indulnunk kellett volna Szlovákiába, hogy eljuttassuk az adományt a rászorulókhoz. Viszont akkora mennyiségű adomány gyűjt össze, hogy azt normális kocsival lehetetlen lett volna kiszállítani. Így amellett döntöttünk, hogy ponyvás kisteherautó bérlését vesszük igénybe, így nem csúszunk a szállítással és mindössze egy nap alatt megjárjuk a teljes oda-vissza utat. Így minél gyorsabban elkezdtem keresgélni a különböző autó kölcsönző cégeket, hogy már másnap igénybe is tudjuk venni a járművet.

A ponyvás kisteherautó bérlésének a menete

Az egész folyamat valójában igazán egyszerű menettel bír. Mindössze annyi az elsődleges feladatunk, hogy online utána kutatunk annak, hogy a városunkon esetleg a kerületünkön belül, hol van lehetőség az adott autó igénybe vételére, amely jelen esetben a ponyvás kisteherautó bérlése. Itt úgy gondolom, több szempont alapján is érdemes tájékozódni és semmiképpen sem csak egy véleményre hagyatkozni, mert egy vélemény alapján könnyen „megüthetjük a bokánkat”. Ajánlatos utána nézni az adott cégek kínálatának már előre, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy mindenhol található a számunkra megfelelő autó. Gyakorta előfordul ugyanis, hogy egy adott autó kölcsönző cég, csakis egy autó típusra van specializálva. Illetve szerintem nem árt a cégről és a szolgáltatásáról adott értékeléseket és véleményeket is átolvasni, mivel ezek általában alapvetően igaz képet adnak a valóságról és a felmerült negatív tapasztalatokról. Hozzá tenném, hogy az is gyanús lehet, ha abszolút nem találunk negatív visszajelzéseket, ugyanis akkor elképzelhető, hogy törlik az ilyen jellegű hozzászólásokat a valóság ferdítésének az érdekében.

A kölcsönzés mente rendkívül egyszerű. Miután megtörtént az online lecsekkolása a helynek, el kell látogatni a helyszínre, ahol a kiválasztott autót kaució és kölcsönzési összeg lerakása után, azonnal igénybe is lehet venni. Itt szerződéskötés keretein belül előre meg határozzuk azt, hogy hány napra vesszük igénybe a kocsit és, hogy napi hány kilométert lehet megtenni a járművel és annak túllépésének az esetében erre mennyit kell ráfizetni kilométerenként. Amennyiben ezek a kérdések tisztázódtak semmi sem állhat útjában az autó kölcsönzésének. Amint pedig ez a folyamat megtörtént már útnak is indulhatunk az újdonsült teherautónkkal.

Fontos megemlíteni, hogy a ponyvás kisteherautó bérlésének a visszaszolgáltatási menete is ugyanilyen egyszerű, mint a kölcsönzésé. Miután vissza visszük a kölcsönzés lejártával az autót (lehetőleg olyan állapotban, ahogyan elhoztuk) visszakapjuk a kaució összegét és már végeztünk is a folyamat egészével. Akit bővebben érdekelne az autó kölcsönzés menete és lehetőségei az bátran látogasson el a Határautó ponyvás kisteherautó bérlés weboldalára, ahol bővebb tájékoztatást nyújtanak a ponyvás teherautó bérlés szolgáltatásáról.

Saját tapasztalatok a ponyvás kisteherautó bérléséről

 Mindent összevetve véleményem szerint kiváló szolgáltatás a ponyvást kisteherautó bérlésének a lehetősége, hiszen nyilvánvalóan adódnak az életben ritkábban olyan esetek, amikor szükségünk lehet ilyesfajta szolgáltatás igénybe vételére Ilyenkor nagyon nagy segítség tud lenni, hogy szinte percek alatt tudunk bérelni akár online, akár helyben olyan teherautót, ami megfelel az igényeinknek. Én személy szerint mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a lehetőséget, hiszen jelentősen meg tudja könnyíteni a dolgunkat és segítséget tud nekünk olyan helyzetekben nyújtani, amikor képtelenek lennénk önerőből nagyobb terjedelmű rakományt elszállítani! Mindent összevetve a ponyvás kisteherautó bérlés nagyon jó opció lehet, és ha szükség adódik arra, hogy igénybe vegyük ezt a szolgáltatást, akkor mindenképpen érdemes kihasználni az adott lehetőséget, ugyanis nekünk nagyon be vált, hogy ilyen egyszerűen meg lehetett oldani az adott helyzetet. Bár első körben mi is igazán kétségbe estünk, hogy mégis, hogyan fogjuk megoldani a felmerült problémát és hogyan juttatjuk el a határon túli magyaroknak az adományt szerencsére a legjobbkor jött a mentő ötlet a ponyvás kisteherautó bérlése és így még időben sikerült megoldani a felmerült problémát.

Navigation