A Kong kutyajáték nem csak egy kutyajáték, annál sokkal több

De miért pont a Kong kutyajáték olyan különleges?

Hiszen a kutyák csak állatok – mondaná a laikus ember, vagy aki még nem találkozott olyan mélyrehatóan az emberekkel, ahogy mi, kutyatartók. Hiszen a közös együttélés során hamar kiderül, milyen eszes és értelmes állatok is a kutyák, akik megérdemlik az összes figyelmet, amit csak a gazdáiktól kaphatnak. Nem is beszélve a különleges dolgaikról, amiket igazán csak mi érthetünk. Lehet ez a szeretet, amit egymás iránt táplálunk, vagy csupán a kutyánk személyisége, nem számít. A Kong kutyajáték nem csak “kutyáknak” nézik a kutyákat, hanem tényleg az igényeikhez mérten próbál olyat alkotni, amit tényleg szeretni fognak majd az ebek. A Kong kutyajáték maradandót alkot, amely minden kedvenc és gazdi tetszését elnyeri majd. Na de csak mindent szépen sorjában, először is, beszéljük meg, miben különbözik a Kong kutyajáték a többi “ócskaságtól”.

Miért érdemes a Kong kutyajátékot választani?

Mert megbízható. Biztosak lehetünk benne, hogy a kutyánk ezután csak olyan játékokkal fog játszani, amelyek biztonságosak és számukra a legmegfelelőbbek. A gumi játékok anyagai természetes gumiból készültek, jól bírják a harapást, rágcsálást, szaggatást. Nem kell attól félnünk, hogy a kutyánk majd kiragad egy falatot a játékból és lenyeli, ezzel komoly problémát okozva saját magának és persze a számunkra is. Hiszen semmiképpen nem szeretnénk szombat délután az állatorvoshoz rohangálni, ugye? Ráadásul hétvégén szinte lehetetlen állatorvoshoz menni, úgyhogy soha ne hagyjunk a kutyánk közelében olyat, amit lenyelve bélcsavarodása vagy egyéb problémája lehet. A Kong kutyajátékok emellett pontosan a kutyák és a gazdák igényeihez vannak készítve. Tegyük fel, hogy veszünk a kutyánknak egy egyszerű labdát, mi lesz annak a sorsa? Néhány óra alatt egy heves játék alatt kidurran és annyi neki. Még a kifejezetten kutyáknak készült játékok és tulajdonképpen egyszerűen szétrághatóak a legtöbb kutya számára, így nem túl gazdaságos a megvételük, mi mégis sok mindent megtennénk a kedvencünkért. Ezzel szemben egy Kong kutyajáték nem fog napok vagy hetek alatt sem tönkre menni és különböző labdákat is vásárolhatunk a kínálatukból. Ilyen például az a labda, amelynek az alakja nem kerek, hanem leginkább valamilyen amorf forma, éppen ezért pedig nem is egyenesen gurul, ami azért jó, mert ha össze-vissza halad, a kutyánk boldogan üldözheti, miközben ő is ide-oda ugrál. Ahogy a legtöbb Kong kutyajátékban, ebben is elrejthetünk jutalomfalatokat a kedvencünknek. A pozitív megerősítés ugyanis nem csak az embereknél fontos, hanem a kutyáknál is.

Honnan vegyünk Kong kutyajátékot?

Már az internet is kapható a Kong kutyajáték. A nevét az internetes keresőkbe beírva könnyedén találni fogunk olyan oldalt, ahol a Kong kutyajátékok megtalálhatóak. Nyugodtan megrendelhetjük őket online, nem fogunk csalódni a minőségben. Ha pedig az áruk miatt aggódnánk, erre sincs semmi szükség. A Kong kutyajátékok ugyanis minőségük ellenére nem kerülnek sokkal többe az átlagos kutyajátéknál, amely minden sarkon vagy élelmiszerbolt mellékpolcán is kapható. Szóval rendeljünk bátran, nem fogunk csalódni! A Kong kutyajáték valóban a legmegfelelőbb kiegészítője a kutyánk boldogságának. Válasszunk hát bátran a legkülönlegesebb darabok közül is. Ha pedig nem lennénk megelégedve, hiszen ez is előfordulhat, az internetes végek még jobban vállalják a felelősséget és a visszavételt az esetleges árukért, mint a fizikailag eladó boltok. Higgyük csak el, jól fogunk járni vele, nincs vesztenivalónk.

Tapasztalatunk a Kong kutyajátékkal

Három kutyám van személy szerint, közülük mind nagyon szereti a Kong kutyajátékokat, néha még össze is vesznek rajtuk, mintha legalábbis valaki elvenné őket tőlük, amikor nem figyelnek. Imádom, hogy ennyire ragaszkodnak a saját kis jutalomfalatos játékaikhoz, olyanok, mint a kisgyerekek, akinek takarójuk van és nem akarják azt elereszteni. Számunkra nagyon jó döntés volt először kipróbálni a Kong kutyajátékot, hiszen közelebb hozott engem is a kutyáimhoz, hogy folyton együtt játszunk, de attól se kell félnem, hogyha esetleg egész nap dolgozom, ők majd unatkozni fognak. Nem, mindig jól eljátszanak nélkülem is, ha ezekről a játékokról van szó. Én személy szerint mindenkinek ajánlom, legalább egy próbát megér, a kutyánk pedig biztosan bele fog szeretni, akármilyen játékot is veszünk neki. Ha pedig pontosan szeretnénk tudni, hogy mit is lenne érdemes beszerezni, akkor érdemes utánajárni, hogy milyen kutyajátékot jó megvásárolni, amelyek szórakoztatóak és biztonságosak is a kutyáink számára: mindenképpen érdemes elolvasni, hogyha felelősségteljesen állunk a kutyatartáshoz. És ne felejtsük el a legfontosabbat: szeressük a kutyánkat és ezt sűrűn mutassuk is ki a számára. Ha pedig bevált a Kong kutyajáték a számunkra, ne felejtsünk el jó véleményt mondani róla az ismerőseink számára is, hiszen az ilyen minőségi áru, amely előnyös a kutyák számára, biztos mindenkit érdekel.

Navigation