Szerződni a Holmes Place Egészségklub Kft.-vel? Nekünk megérte

Holmes-Place-Egészségklub-Kft_pic1

A Holmes Place Egészségklub Kft.-vel fittebb lett az iroda

A legnagyobb keresőmotoros cég, aminek a nevét nem írnám le, de persze mindenki tudja, hogy miről beszélek, a legjobbat kínálja az alkalmazottai számára. Persze felmerülhet a kérdés, hogy jön ez a Holmes Place Egészségklub Kft.-hez? Nos, mi is ezt a célt szeretnénk elérni, ezért választottuk az általuk felkínált konditermi lehetőségeket. Nincs ugyan többmilliárd dolláros befektetésünk erre, de vannak olyan dolgok, amikre mindkét cégnél odafigyelnek a vezetők. Náluk egy hierarchikus mentorprogram jelenti a személyes kommunikáció és igényfelmérés meglétét, nálunk pedig nincs szükség erre, hiszen egy kis vállalkozásként jól ismerjük egymást. 

Multin keresztül a Holmes Place Egészségklub Kft.-hez

De hogy rátérjek a lényegre, ennél a cégnél mindenkinek lehetősége van számos dologra. Kötetlen munkaidőre, pihenésre, szórakozásra, játékra. Ebbe beletartozik a kötetlen étel- és italfogyasztás is. Statisztikák szólnak arról, hogy az ide bekerülő dolgozók egy-két év alatt hány kilót szednek fel, és az eredmények megdöbbentették először az elemzőket. Az, hogy ingyen van az étel, nem is az igazi probléma forrása. Rájöttek, hogy a dolgozók szinte óránként járnak kávét fogyasztani, ami közvetlenül a büfék mellett található, így mindenki magával vitt a pulthoz egy-egy kekszet vagy süteményt, esetleg egy kis szendvicset. 

Holmes-Place-Egészségklub-Kft_pic3

A cég ezután stratégiát váltott. Az ételek és italok fogyasztása persze továbbra is ingyen és korlátlan volt, azonban a kávés részleget áthelyezték, ahogy a büféket is. A kettő szétválasztása nagy eredményt hozott. A kávézás lehetőségét távolabb tették, hogy a dolgozóknak néhány száz lépéssel hosszabban kelljen sétálnia, és több vizespalack mellett is elhaladnak, hátha inkább azt választják. A büfé összességében még távolabbi helyre került, ami extra lépéseket és a felesleges csábítás elkerülését hivatott szolgálni. Előbbre helyezték az egészséges ételeket, az egészségtelenebbek nehezebben láthatók lettek, de azért továbbra is lehetett azokat ugyanúgy fogyasztani. 

Ezzel a lehetőséggel a dolgozók egy évvel később fogyni kezdtek. Nem voltak semmire kényszerítve, semmitől megfosztva, egyszerűen csak a hozzáállás és a tálalás volt más. Amikor ezt a stratégiát olvastam, akkor arra gondoltam, az irodám vezetőjeként nem az én felelősségem-e, hogy az alkalmazottjaimnak meglegyen a mozgás és a kikapcsolódás lehetősége? Elvégre, nem csak dolgozni születtünk erre a világra, hanem ki is akarjuk élvezni az itt töltött időt. Ehhez pedig egészségesnek, fittnek kell lennünk. Legalábbis a lehetőségnek adottnak kell lennie. Számunkra ez a Holmes Place Egészségklub Kft. által jöhetett létre. 

Út a Holmes Place Egészségklub Kft.-hez

Elhatároztam tehát, hogy lehetőséget adok az alkalmazottaknak a közös edzésekre, wellness-lehetőségekre. Ehhez persze kellett egy partnercég, amely foglalkozik hasonló programokkal. Így találtam rá a Holmes Place Egészségklub Kft. termére, amely igen megnyerő lehetőségeket kínált. Mivel azonban én is az üzleti, sőt marketingszférában is jártas vagyok, szerettem volna jobban megismerni a céget, még mielőtt belevágnék a szerződés megkötésébe. 

Itt az ember ugyanis előre fizet, és nem szeretjük, hogyha zsákbamacskába megy akár több százezer forint is, csak hogy ne azt kapjuk, amit szerettünk volna. Vagy csak én vagyok túl óvatos, mert azért nem egyszer előfordul az ember életében az, hogy megjárja a cégekkel. Persze nem döntötte volna le az egész irodát, hogyha a dolgozók kényelmi szolgáltatása nem valósul meg, de nem akartam feleslegesen kidobni a pénzt. Mindez annak volt köszönhető, hogy én nem ismertem korábban a Holmes Place Egészségklub Kft. vállalkozását, és hát az internetes hirdetéseknek még akkor sem lehet minden esetben hinni, hogyha egyébként teljesen hihető és profi weboldalnak tűnnek. 

A Holmes Place Egészségklub Kft.-ről így lehet többet megtudni

Hogyha tehát az ember többet meg szeretne tudni hasonló esetekben, elsősorban nem a saját honlaphoz lehet fordulni, hanem más forrásokra. Fórumokon lehet jó döntés szétnézni, ugyanakkor ott is lehetnek csalások, saját pozitív értékeléseket vehet a cég, így ebben sem bízhatunk meg teljes mértékben. 

Holmes-Place-Egészségklub-Kft_pic2

Az egyetlen teljes hiteles forrás minden üzlet esetében a cégtár. A Holmes Place Egészségklub Kft. esetében is tehát ennek segítségével szereztem meg az információkat. Nem kellett nekem részletes elemzés vagy kapcsolati hálózat meg ilyenek, és az Opten ezeket a részeket remekül szét is válogatja kisebb csomagokra. Én minden fontosabbat letöltöttem, ami számomra releváns volt, cégkivonatot, cégtörténetet, még pénzügyi beszámolót is. Ezekből már nagyvonalakban, sőt elég részletesen látszik, hogy mennyire megbízható is egy cég. A Holmes Place Egészségklub Kft.-vel mindent rendben találtam, így meg is kötöttük viszonylag hamar a szerződést. 

Azóta járunk csoportos órákra, lehet konditermet és wellnessrészleget használni a dolgozóim számára. Nem csak közösen, de egyénileg is mehet az, aki jobban kedveli a szóló edzéseket. És persze semmi sem kötelező, azonban mégis már néhány hét alatt látni lehetett az eredményeket nem csak az alakokon, de a munkakedven és az életerőn is. Hála a Holmes Place Egészségklub Kft. segítségének. 

Navigation