Vásároljunk új szemüveget a szemüveg akció keretében

Kedvező szemüveg akció novemberben is

Október volt a látás hónapja, a minden évben megrendezésre kerüli nagyszerű kezdeményezés, amely ingyenes látásvizsgálattal és nagy kedvezményekkel várta a részt venni kívánó érdeklődőkkel. Ha lemaradtunk erről a lehetőségről, akkor sincs azonban miért lógatnunk az orrunkat, ugyanis ebben a hónapban is meghosszabbított keretek között még válogathatunk néhány kedvezmény közül, úgyhogy csak rajtunk áll, hogyha még szeretnénk megnézetni a szemünket és szemüveg akciókat is igénybe venni.

Szemüveg akció – avagy miért most nézessük meg a szemünket

Itt az ősz, nemsokára pedig beköszönt a karácsonyi vásárlási láz. Ha szemüvegre van szükségünk, ez egy jó ajándékötlet is lehet akár a családtól, hiszen a jó látásnál és a megnyerő megjelenésnél talán nem is kell nagyobb ajándék. Amennyiben pedig még a hónap első felében ellátogatunk az optikába, csak a szemüveg árát kell kifizetnünk, de még abból is kedvezményes keretet vagy lencsét választhatunk. Ami azt illeti, nem csak a saját meglepetésünket tervezhetjük a szemüveg akció keretében, de a család bármely gyengéd látó tagjának jól jöhet akár egy tartalék vagy más stílusú pár is belőlük. Ha nagymamának, nagypapának szeretnénk ilyen ajándékot adni, akár együtt is ellátogathatunk velük a vizsgálatra, hogy karácsonykor már az új olvasószemüvegükkel olvashassanak fel az unokáknak különböző meséket.

A látásunk kivizsgáltatása egyébként is nagyon fontos, hiszen a rossz vagy homályos látás megnehezíti a mindennapokban való boldogulást is, a vezetést, az utcákon való kiigazodást, a jegyzetelést, még egy olyan egyszerű dolgot is, mint egy regény olvasása. Szemüveggel azonban minden egyszerűbb. A lencsék könnyen tisztán tarthatók és a szemüveg a hasznossága mellett még öltöztet is, teljesen új külsőt kölcsönözhet nekünk, de persze maradhatunk a megszokott kinézetünknél is, és választhatunk olyan darabot, amely beleillik ebbe a képbe. A szemüveg persze nagy beruházásnak tűnhet, de a szemüveg akciók miatt most jutányosabb áron hozzájuk juthatunk – és nem, nem kell félnünk, amennyiben gondosan a helyén, lelökéstől és összezúzástól védett helyen tároljuk, ebben az esetben ugyanis hosszú évekig, talán míg meg nem unjuk, a társunk lehet. Ha pedig a szemünk romlana ez idő alatt, ahogy a gyerekeknél, fiataloknál, illetve az időseknél elő szokott fordulni, akkor sem a teljes szemüveg cseréjére lesz szükségünk, ugyanis a keretben lévő lencsét is tudják önmagában cserélni, ezzel is még hosszabb élettartamúvá téve a szemüvegünket.

Hol és meddig tudjuk igénybe venni a szemüveg akciót?

A rendezvényben résztvevő optikák közül még nem egy tart a hónap első felében is kedvezményeket és akciós vagy továbbra is teljesen ingyenes optikai vizsgálatot, úgyhogy ideje szétnéznünk a környező optikák között. Ha biztosra akartok menni, akkor ebben az optikában még egészen november tizenötödikéig él az ingyenes látásnézés és az akciós szemüveg lehetősége is, nem is akármilyen keretekre. Ugyanis számos márkás szemüveg akciója között válogathatunk itt akár harminc-negyven százalékos leárazással is: https://eoptika.hu/kategoriak/szemuveg-akcio.html

Milyen szemüveget válasszunk a szemüveg akció keretein belül?

Mindenkinek van egy bizonyos stílusa, amihez ragaszkodik. Sokan amiatt nem is szeretnének szemüveget viselni, mert úgy érzik, nem való ehhez a kinézethez egy szemüveg. Ez azonban nem feltétlenül van így. Bármilyen stílust is kedveljünk, egy jól választott szemüvegkeret bár kinézetét nem csak megtarthatja, de még fel is dobhatja. Ha komoly üzletemberek, üzletasszonyok vagyunk, akkor a szögletes, téglalap alakú, egyszerű és minimalista kinézet az, amely kiemelheti a professzionalizmusunkat és komolyságunkat. Ha azonban valamilyen vagányabb, menőbb stílust szeretnénk képviselni, válasszunk egy magasabb, esetleg lekerekített szélű, de téglalap alakú lencsét a szemüveg akciók közül. Számos márka is képviselteti magát a szemüvegek között is, így ha dizájnosabb kinézetre vágyunk, ezek közül is bátran válogassunk, most akár az eredeti ár harmadáért is megszerezhetjük őket. Mi a helyzet a bohókásabb kinézettel? Akkor sem kell megkomolyodnunk, ha szemüveget kell ezentúl viselnünk, hiszen számos viccesebb, lazább keret is megtalálható a polcokon. A fiatalabb vásárlók keretében például egyre népszerűbbek a klasszikusnál kicsit nagyobb méretben ugyan, de az egyszerű kerek szemüvegek, amik egyszerre nyújtanak aranyos és értelmes kinézetet is a viselőiknek. Ha pedig egyik stílus sem fogott meg minket és még mindig ott tartunk, hogy nem szívesen viselnénk egyik fajta szemüveg akcióban részt vevő keretet sem, ma már olyan szemüvegeket is gyártanak, amely keret nélküliek akár csak a lencse aljánál vagy teljesen is, így gyakorlatilag megtarthatjuk az eredeti kinézetünket is és mégis jól fogunk látni. Persze a szemüveg ettől nem lesz láthatatlan, azonban mégsem kelt feltűnést, sokaknak fel sem fog tűnni az új kiegészítőnk, hiszen csak egy lencse és egy vékony szár, ami a jó látást biztosítja ebben az esetben.

Navigation