Új szerzeményem: a Tom Ford szemüveg

Miért pont a Tom Ford szemüveget választottam

Már régóta szerettem volna egy új szemüveget. Habár a dioptria nem sokat változott az évek alatt, mégis mindenképpen szükségem volt egy új darabra, ezért foghatok most a kezemben egy Tom Ford szemüveget. Az ember egy idő után kinövi a szemüvegét. Úgy gondolnánk, ez az állítás csak a gyerekekre igaz, azonban ez messze nem így van. A felnőtteknek éppúgy szüksége van időnként a változásra. Az embernek változik a stílusa, az arca, egyesek fogynak, mások súlyt vesznek magukra, idősebbek arcán ráncok jelennek meg. Ilyenkor a szemüvegen is érdemes változtatni, és olyan darabot beszerezni, ami jobban illik az adott külsőnkhöz, a stílusunkhoz. Egyesek korábban nem törődtek vele, milyen keretet választanak, és csak most jöttek rá, hogy milyen fontos olyan darabot venni, ami igazán passzol, és azért váltanának, míg mások lehet, csak jó alkalomnak látják a lencsével együtt a keretet is lecseréltetni.

A Tom Ford szemüvegem története

Amikor elkezdtem az új szemüveg ötletén gondolkozni, még nem nagyon értettem én sem a témához. Nem tudtam, hogyan kell megfelelően a saját arcformámhoz illőn választani, helyette inkább azt figyeltem, más embereken milyen szemüveg tetszik. Azonban szerencsére végül nem teljesen olyan darabot választottam, mint amit ezen a ponton elképzeltem magamnak. Nekem ugyanis a kerek, ovális fajták tetszettek inkább a nagyobb lencsével, azonban kiderült, hogy az a stílus nekem egyáltalán nem áll jól. Néha bizony kompromisszumot kell kötni, és nem csak arra gondolni, hogy mi az, ami tetszik, hanem arra is, hogy mi az, ami jól áll, ami illik hozzám, ami kifejez engem, és olyan üzenetet küld az emberek számára, amit én közvetíteni szeretnék. Amikor aztán kinéztem magamnak online az eOptika felületén egy szemüveget, akkor láttam csak meg, hogy nekem valamilyen teljesen más irányba kell elindulnom. Mindez a virtuális próba funkciójának köszönhető, így ugyanis az embernek nem kell személyesen is ott lennie egy optikában, hanem otthon, a kanapéja kényelméből válogathat. Nekem fontos volt, hogy nyugodt, átgondolt döntést tudjak hozni, és egészen biztosan elsiettem volna az egész folyamatot, hogyha egy optikában személyesen kellett volna több keretet kipróbálnom. Az interneten szerencsére teljesen egyedül tudom megoldani a próbát, és még csak meg sem kell érte mozdulnom tulajdonképpen, ami hatalmas előnyt jelent.

A Tom Ford szemüveg próbája

Rengeteg keretet felpróbáltam, és rájöttem, hogy a Tom Ford szemüvegek keretjei passzolnak leginkább hozzám. Kifinomultnak, elegánsnak és a stílusomhoz passzolónak találtam a kereteiket, ezért döntöttem már ekkor úgy, hogy a Tom Ford szemüveg választékból fogok választani. Az ár már csak ráadás volt! Mint évek óta szemüveget hordó rövidlátó, tudom milyen fontos egy szemüvegnél a keret minősége, hiszen ez nagyban befolyásolja a kinézetet, az élettartamát, sőt még a kényelmességét. Nekem egy tartós darabra volt szükségem, ami jó néhány évig, unásig a szolgálatomra lehet, éppen ezért nem féltem az áraktól. Mégis olyan darabot találtam, ami miatt nem kellett lenulláznom a megtakarításomat, azonban utánanézve a cégnek és a viselők véleményeinek, megfelelőnek találtam. Nem a márka a lényeg, hanem a minőség, de azt hiszem, a Tom Ford szemüvegekben mindkettőt megtaláltam, mindezt ráadásul rendkívül kedvező áron.

Végül: tapasztalatom a már kész Tom Ford szemüveggel

Sokan úgy gondolják, az internetes vásárlás bizonytalan, nem megbízható dolog. Számomra ez teljesen az ellenkezője: az interneten vásárolt dolgoknál csupán kevésre tudom azt mondani, hogy nem voltam vele megelégedve. Nincs ez máshogy a Tom Ford szemüveggel kapcsolatban sem. Néhány napon belül kézhez kaptam az elkészült terméket, ami minden igényemet kielégítette. Pont úgy állt rajtam is, mint ahogy a virtuális próbán, a képmásomon. A minőségét tekintve sem lehet okom panaszra: már a fogásán is érződik, hogy jó minőségű és tartós darabról van szó. Én tehát úgy gondolom, hogy a Tom Ford szemüveg megéri az árát, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szeretne egy olyan szemüvegtípust választani magának, ami korrekt áron van, mindemellett a maximumot tudja nyújtani a felhasználója számára. A szemüvegek talán nem tűnnek olyan fontos kiegészítőnek az ember életében, azonban ez közel sincs így. Egy ilyen darab nagyban meg tudja határozni a kinézetünket, előnyére vagy éppen hátrányára képes fordítani azt, ezért olyan darabot érdemes vásárolni, amiben minden megvan, hogy később ne bánjuk meg a döntésünket. Ezért szeretnék mindenkinek egy olyan márkát, a Tom Ford szemüvegeket ajánlani, ami úgy gondolom, hogy megéri az árát, és szerethető kivitelezéssel rendelkezik, ezért érdemes ezt a fajtát vásárolni, nem fog senki csalódni benne. Ma már ráadásul, mint ahogy azt már említettem, az internet segítségével is bátran vásárolhat az ember, ugyanis a virtuális próba és a könnyű kezelőfelület mind-mind segítségünkre van a tökéletes váráslói élmény eléréséhez, ezért nem érdemes kihagyni ezt.

Navigation